Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

punainen tupa ja perunamaa

Tässä tapauksessa se on kyllä vaaleanpunainen leikkimökki ja hiekkalaatikko :) Menin sitten vähän lähemmäs tuota mökkiä ja kurkistin jopa sisälle ! Siellä oli tietysti sotkuista kun kaikki pihakalusteet sielä :/ Toivottavasti kesä tulee pian et saa nekin käyttöön :) Tosin silloin leikkimökkikin täytyisi siivota............... Ja ihan kunnolla. D:

 Menin sitte muuten ottaan jonku uudistukset käyttöön täs bloggeris ja oon ihan sekasi :D No ehkäpä mä tähän totun ! Kai tää on selkeempi ? En kyllä tiiä, mutta ei voi mitään :)

Pääsiäisaiheiset kuvatkin on kortilla, ite kun en ole mitenkään erityisen innostunut pääsiäisestä :D Tänään olisi ollut mukava ilma kuvailla mut lähin kaverille ja kameraki piti laittaa lataukseen niin en oikein kerennyt :/
Kattoitteko muuten jo salkkarit ? :o hei seppo oikeesti, mieti.


Tässä mietin että miten ihmeessä te ihmiset saatte sellasia piiiiiiitkiä postauksia jotka on kaikenlisäksi täynnä asiaa ? :D Itsellä kun tuppaa menemään omiaan höpöttelyksi ja on lyhyitäkin vielä :/ Tässä mietin myös että kommenttiboksiin voi ilmoitella jos haluaa postausta jostain tietystä aiheesta, otan niitä mielelläni vastaan :) Nämä blogin aiheetkin ovat hieman.. no poikkeavia tästä blogin kuvauksesta, jossa sanotaan näin : "Tiivistettynä : kynsilakkafriikki :DD Rakastaa halpoja javähemmän halpoja kynsilakkoja ja kissoja. Pääasiassa aiheena kynnet, mutta tyhjän jauhaminen ja valokuvaus ovat hyviä kakkosia"
Pääasiassa aiheena kynnet ??? Niin siis mitä ? Ite ainakin oon huomannut että toi höpötys - kategoria vaan kasvaa ja kasvaa kun ei ole kynsiä tehtynä (laiska) tai muutakaan kynsiasiaa :d
Valokuvaus. No, ainakin niitä kuvia vilahtelee täällä ihan kiitettävästi :)
Tyhjän jauhaminen. Hyvänä kakkosena ? Aivan varmasti. Nimittäin musta tuntuu että tästä on tulossa kovaa vauhtia lifestyle - blogi :D Toivon vaan ettei se haittaisi lukijoita. Kaikki aina sanoo kuinka ne kirjottaa blogia vaan itselleen, mutta mä en oikein tiedä kenelle mä kirjotan, ehkä mä en kirjota kenellekään vaan ihan huvikseni näpyttelen :D Mutta kuitenkin, vaistomaisesti sitä kirjoittaa asioista joista vaan tulee kirjoitettua, siksipä se lifestyle - blogi tulee yhä enemmän ja enemmän esiin. Kyllähän niitä kynsiäkin tulee esiteltäväksi, mutta ei niin usein kun haluaisin :/


Mutta sitten vähän toisenlaisiin kuulumisiin ! Mun uus huone :) Sitä rempataan kuntoon ja se on jo ihan hyvällä mallilla ! En malta odottaa että pääsen sinne.. Pitäisi kuitenkin tehdä vähän listaa, että mitä sinne täytyy vielä hommata, niin listalla on nyt ainakin valkoinen minimalm yöpöydäksi, lack hyllyjä muutama pöydän päälle (niitä 30 sentin pätkiä, hieman huono olisi laittaa niitä pidempiä koska ikkuna :/ Sitten keskelle huonetta iso harmaa matto (sellanen nukkamatto vissiin, itse kyllä kutsun ihan karvamatoksi ^^') ja sängyn vierelle pinkki pienempi matto ja joku säkkituoli tai vastaava. Sitten tietty päiväpeitto siihen sängynpäälle ja ääääää verhotkin vielä :D Toivottavasti ei kestä kauaa että kaikki tavarat on kasassa ja minä olen tyytyväisenä huoneessani :)

 Mutta nyt laitetaan loppuun hieman kevätkuvia, koska tulekesäjo ! :)




Olisin  muuten laittanut kuvia vierekkäin mutta ihana blogger melkein jopa suostui siihen </3 Ja ei, en taida tykätäkään tästä uudesta bloggerista.

EDIT// muutin vähän ulkoasua koska ei näkynyt oikein joillain koneilla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti