Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

minä möksän pystytin

minä möksän pystytinnn.... eiku

Oltiin pe-su vähän mökkeilemässä, ja nimenomaan "mökkeilemässä". En oikeestaan vieläkään tiedä mistä noi sen viikonlopun hommas, mutta jostain kuitenkin. Eli oltiin ihann omalla paikkakunnalla viikonloppu sellaisessa mökissä mikä on tarkoitettu vuokrauskäyttöön. Järven rannallahan se oli joten voitte varautua ihan kamalaan kuvapostaukseen :D Ehkä sitten myöhemmin erikseen ihan pelkkä kuvapostaus.
vähän paljastusta mun popoista ;)
Perjantaina siis mentiin sinne ja mä tietenkin kameran kanssa heti valmiina. Erityisesti mun uudet rakkaat popot oli hyvä kuvauksen kohde koska ne ei valittanu ja meni aina siihen asentoon mihin piti ! Toisella sijalla tuli sitten tietysti järvi, ihmeellistä kyllä ettei tullut otettua varmaan yhtäkään kukkakuvaa.. o_o Kolmatta sijaa sitten piti se varsinainen kuvaamisen arvoinen asia, eli se että piti muksuja ja vähän muitakin kuvailla sillain salakavalasti.
nuotiossa grillattua (vai miten se menikään ?) vaahtokarkkia + minä taustalla
pakollinen varjokuva
ja vieläkö te mietitte miks me kuvailtiin siellä ?
Lauantaina kaverini Jenna tuli sitten kanssa sinne seurakseni ja yllättäen kamera oli kovassa käytössä :D Käytiin siin kuvailemassa järven rannalla paljon ja usein ja taitaa Jennalla jotain täysin kelvotonta videomateriaaliakin musta olla, minä viisaana kun hyppäsin sellaiseen jääkylmään puroon vaatteet päällä :D No eipä siellä vettä ollut muuta kuin vähän polven yläpuolelle, mutta loiskui kai se nyt kun sinne pomppasin sellaisen sillan päältä ! Ja se oli oikeesti hyytävää se vesi, varsinki ku en ollut aikasemmin uinut tänä kesänä, eli eilen tuli heitettyä talviturkkikin. Kävin muuten kastautumassakin melkein kokonaan siellä kylmässä purossa, koska sen jälkeen oli mukavan lämmin mennä uiman järveen. Soutelemassakin käytiin, mutta ehdottomasti parasta oli kuitenkin se uiminen <3 En kuitenkaan ollut melkein vuoteen käynyt järvessä uimassa :)
jenna :)
Sunnuntaina oltiin jo aikasin pirteänä (not) hereillä, koska oli kuvausreissu Niinisalon kenttäkisoihin. Käytiin kuvaamassa siis vain sunnuntaina, maastoesteitä nyt vaan on mukava kuvailla :) Tästäkin päivästä teen varmasti erillisen kuvapostauksen, niitä kuvia kun siunaantui ihan kiitettävästi. Tähän nyt kuitenkin muutama maistiainen sunnuntailtakin.
 Tuula Vesalainen - Abendfest Ks ja Olli-Pekka Vartiamäki - Primavera
Eerika Iinatti - Rasker
Muistutelkaahan mua, että muistan postailla ostoksista ja että muistan tehdä kuvapostaukset ja kaikki ! 
ps. kiitos kovasti kommenteista ja siitä jos painatte alhaalla olevista pikakommentointinappuloista, se piristää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti