Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

hyvää heinäkuuta kaikille !

Otsikon (onko se ees otsikko ? :oo) mukaisesti hyvää heinäkuuta jokaiselle ! :) Puolet kesästä mennyt, vaikkakaan kesäsäitä ei ole sitten ollut nimeksikään ! Toivottavasti nyt olisi taas ihanan kesäinen heinäkuu, pääsisi johonkin uimaankin.. Olisihan se ihan mukavaa päästä heittämään se talviturkki tarpeeksi ajoissa, eikös ? ;)

 no onhan se nyt söpö ? :)
se näki kärpäsen
Ajattelin vähän tehdä tänään lakkojen vuosihuollon, kun viime kerrasta onkin jo melko paljon aikaa. Ja tämä vuosihuolto-ideahan on törkeästi viety Sonnelta :) Mutta kyllä se olisi taas hyvä idea, en todellakaan halua huomata taas kesken lakkauksen, että joku pullo ei aukeekaan..! Ja ehkäpä sitten sen jälkeen voisi tehdä kynnet ja yrittää ottaa kuvankin niistä :) Jos edes onnistuisin jotenkin ! Ja kynsinauhat kyllä on taas aika kuivassa kunnossa, varsinkin peukut :/ Mutta kun en koskaan muista rasvailla enkä varsinkaan öljyillä niitä ! Mutta voisi kyllä yrittää niin tää blogi liittyisi edes jotenkin kynsiin ! :D Lifestyle taitaa olla suuremmassa osassa.. Ja valokuvaus. Mutta kun se vaan on niin kivaa räpsiä jotain ihan randomkuvia kukkasista :3 Tyyliblogia tästä ei kyllä saisi tekemälläkään, koska pukeudun erittäin hyvin tylsästi. Ja rakastan huppareita ! Eli eiköhän se kertonut kaiken ! :D Jos mulla olisi oma hevonen tai vuokris, tästä tulisi aikamoinen heppablogi. Mutta koska ei ole, niin tää on heppablogi vaan silloin ku kerron ratsastustunnista.
Mutta koska mulla ei (taaskaan) mitään varsinaista asiaa ollut, jätän paapattamisen tähän ja menen tekemään jotain hyödyllistä ! :) Olettehan muuten jo huomanneet uuden pikakommentointimahdollisuuden tuossa alhaalla ? ;> Siitä vain painamaan nappuloista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti