Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

tutorials : vesimarmorointi

Oooo jeeee tutoa tuleee :D vaikka en oikeastaan itsekään tätä hommaa osaa, mutta yritetään edes, ja annetaan sitten osaavampien näyttää jos ei toimi ! :D
Kippoon vettä, noin huoneenlämpöstä, itse laitoin vähän aikaisemmin vetttä tuohon kippoon ennen kuin aloitin. Ps. kannattaa valita pienempi kippo, pahvimuki olisi vähän parempi kun tollainen iso :D
Sitten aluslakka ja valkoinen lakka alle, jos haluaa. Itse laitoin, koska mielestäni silloin vesimarmoroinnin kuvio tulee nätimmin esille :) Eikä näy oma kynsi läpi !
Täää ei nyt kuulu tutoon mitenkään, muttaVilma halusi selkeesti häiritä meidän lakkaushetkeä. Paitsi ehkä sillain kuuluu, että paperia kannattaa olla ja joku alusta !
Komiasti lakatut valkoset kynnet, ja teipata täytyy tässä vaiheessa, nekin siinä :) Samoin kynsilakkapullojen korkit kannattaa avata tässä vaiheessa, ei mene sitten turhaa aikaa, eikä tule ikäviä yllätyksiä jos korkit eivät aukeekaan! !

Tiputellaan erivärisiä kynsilakan tippoja vuoronperään, niin että tippa tulee aina edellisen ympyrän keskelle, sikinsokinkin voi laittaa, mutta silloin täytyy olla edes jonkinlaista taiteellista näkemystä, että saat nätin kuvion :D Sitten jollain tikulla vedellään tollaisia komeita kuvioita, itse käytin hammastikkua.
Sitten kastetaan sormet. Muista kohdistaa kunnolla tai kastamisen jälkeen ärsyttää ! :D
Tässä näin kastettuna. Sitten otetaan teipit irti,  putsataan ylimenneet lakat ja laitetaan päällyslakka. En ottanut sitten sellaisia kunnon kynsikuvia, koska en jaksanut putsata kynsinauhoja ja eivät muutenkaan onnistuneet. Kuvissa kynsimallina siskoni, ei ole omat kynnet :)
Sarjassamme komeat kynsilakkakuvat. OPI on tuolla piilossa, mutta Nail Envy se on :D Models Ownit (Bubblegum ja Green Tea) toistuvat molemmat väärin, pinkin pitäisi olla ihan neonpinkki, ja vihreän ihan tummanvihreä. Mutta olkoot nyt tuollaisia kun muokatakkaan en osaa. Sitten flormarit, eli nrot N006, N002 ja 407, toistuvat muuten oikein, mutta keltainen saisi olla aavistuksen kirkkaampi ja pinkki aika paljon kirkkaampi.  Tuo Wild & Crazyn Lemon puolestaan on aivan neonvihreä, eli ei,ei tosiaankaan ton värinen D:Ja Cesarsin pikakuivattava koko 'komeuden' päälle.

Toivottavasti tästä nyt oli edes jotain apua, kysyä saa jos kaipaa tarkennusta johonkin asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti