Sivut

torstai 31. toukokuuta 2012

peruskoulu takanapäin



Tästä saattaa tulla hyvin epämääräinen ja sekanen postaus, mutta ei voi nyt mitään. Nyt vaan teki mieli kirjoittaa tästä  :) Eli itse käyn  yhdeksättä luokkaa tässä koulussa missä oon nyt ollut yhdeksän vuotta. Ylihuomenna on kevätjuhla, mikä on samalla myös viimeinen päivä ikinä tässä koulussa.
Vähän jännä olo, ylihuomenna viimeisen kerran laitetaan koulun ovi kiinni perässämme. Viimeisen kerran aukastaan se. (oletetaan nyt ettei käydä vierailemas siellä :D) Oon todellakin ilonen siitä, että pääsee oikeesti muutamista ihmisistä eroon, eikä tarvi enää kuunnella tiettyjen opettajien valitusta jostain turhasta. Ensi syksynä kun menee lukioon, miettii että kuinka paljon erilaista koulunkäynti on siellä. Kuinka erilaisia ihmisiä siellä on. Ja kuinka paljon uutta tulee syksyllä.  Joutuu myös herään kuuden aikoihin, kiitos rakkaat bussiaikataulut, kun teidän mukaan bussi lähtee täältä 7.05 ja on perillä varttia vaille kaheksan <3 Koulu alkaa tosiaan varttia vaille 9........ Muutenkaan en herää aamuisin kovin mieluusti.




Tän ilon kanssa oon samalla myös surullinen että mä  en oikeesti nää muutamaa ihmistä ehkä enää. Tietty suurimman osan luokasta nään kyllä, tulee samaan lukioon tai samalla paikkakunnalle amikseen, mutta osaa en vaan enää näe. Ja muilla luokilla olevat, joiden naamaa on tottunut jo katsomaan joka päivä, entäpäs nyt kun ei enää oikeesti näekään joka päivä ? Tänäänkin kun harjoiteltiin meidän kevätjuhlaa varten ja kuunneltiin musiikkiesityksiä ja muuta mukavaa, kyllähän siinä aika monella jo tänään itku tuli. Varmasti aika moni joka on vielä kasilla tai alemmilla luokilla on sitämieltä, että mitä turhia parkumaan, ilosia pitäis olla ! Sitä mieltä olin mäki vielä joku aika sitten. En enää. Tietty on näitä, jotka on oikeesti tosi helpottuneita että pääsee pois peruskoulusta, mutta meidän luokalta ei välttämättä kuulu yksikään siihen joukkoon :)
Ja nämä musiikit on kevätjuhlassa :D

Anteeksi epämääräisestä koulupostauksesta, mutta parempi sekin kun ei mitään, vai ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti