Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

koska olen laiska

Okei. Anteeeksiiiii tästä postaustauosta :( Jotenkin en vaan saan kirjoitettua vaikka oikeasti olisi ollut aihekin, mistä kirjoittaa ja kuvat ja ääh... Mutta nyt pientä viikkokatsausta :)
Noo maanantaina kirjoittelin viimeksi, joten aloitetaan tiistaista. Tiistaina ei ilmeisesti ollut mitään erikoista koska en muista mitää sellaista :D Mutta taisin lahnata puolikuolleenaa haalareissani, liikunta nyt ei vaan sovi mulle ! (paitsi ratsastus, mutta se onkin sitten asia erikseen) 
Keskiviikkona oli muuten peruskoulun viimeinen koe ! Pääsee tuoltakin laitoksesta pois :) Joutuu kyllä heti syksyllä toiseen laitokseen, mutta onhan nyt ainakin kesäloma. 
Torstaina olikin sitten onneksi vapaapäivä <3  Perjantaina piti kuitenkin mennä kouluun :/ Leivoin muuten muffinsejakin ! Siitä on kyllä pitkä aika kun niitä viimeksi leivoin, olen keskittynyt näemmä näihin mikrobrowniesiin :D Täältä muuten löytyy erittöin käyttäkelpoinen ohje noihin mikrobrowniesiin, mussinsit tein tämän ohjeen mukaan, vaihdoin vaan daim-suklaan tilalle Maraboun pähkinäsuklaan :) Nyt kun meillä on jop sellainen muffinsivuoka(ko se on nimeltään?) niin ne ei edes levinneet ! :D
ennen
jälkeen
Lauantaina sitten lähdettiin veljenpojan synttäreille lahteen, sellainen oikein mukava kolmen tunnin ajomatka, mutta onneksi läppäri ja nettitikku on keksitty ! Vähän siis himotti otella kuvia kameralla kun välissä oli aivan ihanaa järvimaisemaa, mutta kamera oli takakontissa :/ Olisin voinut kirjoitella postausta siltä matkalta ! 
 Kuitenkin, nyt tähän päivään. Tänään menin taas  ratsastamaan, ja hyvinhän se nyt (ainakin melkein) meni, pitää vaan oikeasti harjoitella muutamia juttuja tositositosi ahkerasti ! Tältä kerralta nyt ei ole kuvia kun meidän viimekertainen kuvaaja Katriki oli ratsastamassa :) heipäheii katri ;;> Menin taas Hönöllä ja oon oikeestaan oppinut ihan tykkäänkin siitä vaikka kaikki ei aina onnistu :D Vaikka se onkin mukavan kokonen mulle, se tuntuu niin kovin pieneltä verrattuna Hessuun jolla sitä ennen menin ! Hönöllä on myös mun mielestä aika ponimainen ravi ja laukka, mutta kyllä siihen tottuu :)

Aiiivan pitäisi päästä shoppailemaaan koska ei yhtään vaatetta eikä edes päättäreihin mitään mekkoa tai kenkuleita niin mitäs tässä vielä ihmetellään, pitäisi olla hommattuna jo ! Toivottavasti nyt seuraavana viikonloppuna pääsisin shoppailemaaaa, siitä tulee kuitenkin vielä myöhemmin lisää juttua :) Yksin ei kyllä oikein huvittaisi mennä..Torstaina on muuten se luokkaretki Särkkään. Taisin siitä jo puhuakin :D
Tämä näky olisi oikein kiva, jos vain tilini ei itkisi sen jälkeen verta....... D: onneksi pääsin kunnalla kesätöihin ja saan edes vähän jotain taskunpohjalle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti