Sivut

torstai 9. helmikuuta 2012

Pallojono

Taas tälläset niin mmiljakynnet ! Vaaleanlilallla pohjalla hopeisia palloja ja peukuissa ja nimettömissä vielä hologlitteriä !
Tulipas kuvia :Dd Mutta jos näistä pitäisi sen verran sanoa, niin pysyivät kynsissäni normaalisti (=mikään ei pysy) mutta kun olen saanut senverran itsekuria etten nypi niitä heti pois, pysyivät kummallisen hyvin :DMutta ku mä jatkan tätä postausta parin päivän päästä ni yllättäen ne onki jo lähteny ja uudet alkat kynsissä jostai ei tuu esittelyä koska neki on jo lähteny :D Eniveis, pidin näistä ja viihdyin näissä.
Lakkoina joku random kovettaja (en löytänyt opia, oli kameralaukussa..), Gosh Misty Mauve, Depend nro 223, Models Own Juicy Jules, Cesarsin pikakuivattava.
Tuosta Goshista sen verran, että se on eka Goshin lakka mikä mulla on, ja vaikutti ihan hyvältä :) Sivellin mulle ihan kivan oloinen, nätti pullo, peittää hyvin ja leivttyy hyvin, en onnistunut sotkemaan edes kynsinauhoille paljoa, vaikka normaalisti lakkaan pitkin sormia ! :D Its eostin tuon alennuksesta,  mutta olisko 8 euroa normihinta, eikä se nyt niin kovin paha hinta tuosta ole. China Glaze on kyllä halvempaa Kickseissäkin, siis jos vertaa hintoja ja lakkamääriä, Gosh kun on about sen euron per ml, niin China Glazea saat 14 ml kympillä Kicksistä :D Mutta, erittäin varteenotettvaa yksilö oli tämä ! :))

Ps. kommenttiboksi on edelleen teidän käytettävissänne ;;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti