Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

iloinen heppatyttö / lukiolainen täällä moi




Koeviikko loppui viime viikon torstaina <3 Ja nyt (itseasiassa jo eilen) alkoi syysloma ! Ihanaa, saa ehkä jopa nukkua <3 Oi että ihanaaaa, __nukkua__ :::)

Okei, ei sitten hehkuteta ku teitä ei kuitenkaan kinosta.. No mutta, lukion ensimmäinen koeviikko siis takana päin ja tuntuu vapauttavalta. Numerot olit aika tasaisesti kasia lukuunottamatta sitten sitä psykologian ysiä (kyllä sinä luit oikein ja voit vain kuvitella kuinka iloinen olin !) ja uskonnon ysiä väärinpäin..... 6 + :) oho.. kuitenkin. nyt jatkuu taas kakkosjakso ja en ees uskalla selvittää koska meillä on siitä koeviikko.... vaikka olihan se ihan mukavaakin kun pystyi käymään vaan kesken päivän hesellä kun sitä luppoaikaa oli tuntikaupalla ;)
Tässä viimepäivät olen alkanut taas vähän piirtelemään, kuten jo varmaan noista kuvista huomasitte :) Kyllähän sitä piirtokäsi on vähän ruosteessa kun on joutunut kumiakin käyttämään niin kovin ahkerasti :d No, ehkäpä se vielä tästä :) ps. tuo alla oleva luonnostelu vasta näyttääkin tulleen suuren taiteilijan kynästä ! eiku MITÄ ?
Viime viikon perjantaina  oli maastotunti ! Erittäin tervetullutta vaihtelua maneesin pölyjen nielemiseen :) Raikasta ilmaa ja "kaunista" syksyistä luontoa :) Ratsuna minulla on Vili <3 ja voi että kun se nyt onkaan niin suloinen suomenhevonen :3 Kerran vain meinattiin innostua laukkasuoralla ja oli tosi kivaa muutenkin paitsi kun olin jatkuvasti Ruutin hännässä kiinni Vilin vauhdikkuuden vuoksi :/ No ei se mitään lannistanut, mennä porskutettiin vaan varmasti eteenpäin vaikka edellä menevä Ruut säikkyikin merkillisiä asioita.. Onneksi opettaja meni sillä niin ei tapahtunut mitään 100 lasissa kotiin ja omaan karsinaan - tilannetta vaan hevoset pysyivät hienosti hallinnassa :)
ahkerana maastoilemaan :) ps. sori sutattu naama mutta ilme oli jotain niin jäätävää..!
Tällä kerralla meillä oli puolestaan istuntatunti ja tehtiin kaikkia hassuja vääntäytymisjuttuja :D Siis väänneltiin jalkojamme ja muutenkin ruvettiin kireiksi ja siitä taas tosi rennoiksi. Sitten ravailtiin normisti, mutta tehtiin sellaista pitkillä sivuilla, että kaksi askelta alhaalla ja kaksi ylhäällä ja sitten myös kolme askelta alhaalla ja kolme ylhäällä. Kyllä huomasi, että jos jalka oli vähänkään väärässä asennossa, ei siitä tullut mitään :) Meni muuten kyllä hyvin, vaikka välillä meninkin askelten laskuissa ihan sekaisin :D Otettiin sitten myös jonkin verran laukkoja ja eikös silloin päässyt Hönön höpöenergia valloilleen ! Hevonen säikkyy jotain ihan olematonta ja tekee ihme loikkia sivulle ja eteen juuri kun olen nostamassa laukkaa o__o No, kyllä mäkin olisin suuttunut kun en olisi saanut mennä :D Kaikin puolin meniun kuitenkin ihan hyvin, en sentään tipahtanut, vaikka lähellä sekin oli kerran ! Yritin myös ottaa kuvaa Höndestä, mutta jokin taisi mennä väärin.............
ps. poni oli ihan hikinen :3

2 kommenttia:

  1. lol naamasssas o koivuja!!!:D ja ihania nuo piirrustukset(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinhän siinä aina :oo tosi komeita ;) ja näkösiä.... eiku mitä..? :D

      Poista