Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

F A I L


älkääpä välittäkö musiikin vaihdoskohdasta, töksähtää. tälläinen pikaisesti väsätty.

Niimpä niin, ei kai sitä paremmin voisi todeta kun että fail. Eli perjantain tunti meni siis lievästi sanottuna huonosti. Ja ylläolevassa videossa näkyy se, mitä tunnilla itseasiassa taisikaan tapahtua aivan koko ajan... No ei aina voi onnistua, seuraava kerta sujuukin sitten taas paremmin ;) Mä en edes pysty kertomaan liiempiä ilman suurta häpeää, mutta Vinskillä siis menin ja alkutunti meni ihan hyvin + sitten lopputunnistakin alkoi menemään vähän paremmin (vaikka olin edelleen surkea) kun päästiin vaan ekan esteen ylitse :D
Kuitenkin, multa loppui syysloma viime sunnuntaina, ja viime viikon torstaista asti täällä on ollut ylläolevan kuvan näköistä, tosin tänään tuokin suli, kiitos vesisateiden.. Oon meinaan vahvasti sitä mieltä, että lumi olisi parempi vaihtoehto koska a) olisi joku syy olla pakkasta, b) on niin synkkää ilman lunta, c) kuraa, d) loskaa ja vettä ja kengät märkinä, e) jos sattuu oleen pakkasta, se vesi jäätyy ja mä lennän joka päivä n. 50 kertaa naamalleni. Tennarit on paras vaihtoehto talveen. Muuten syysloma (tennarit nyt ei mitenkään liity syyslomaan, mutta eksyin aiheesta..) meni oikein mukavasti nukkuessa kuluneen syksyn univelkoja pois :) Vieläkin sitä taitaa olla, ainakin tämän väsymyksen mukaan ! Katri tuli silloin torstaina meille yöksi, ja menimme sitten yhdessä Sammiin perjantaina feilaamaan :D Mutta eipä syyslomalla kummempia tapahtunut eli tässä vähän talvisia kuvia, että kaikille tulisi varmasti talvinen fiilis ! Kuvailin tuossa samalla kun olin viemässä Vilmaa ulos, ja tietenkin kissakin eksyi kuviin ;) Vilma muuten leikattiin tuossa torstaina, ja pikkuinen joutui pitämään tuollaista kauluria. Vaan eipä sekään haitannut kun seuraavana päivänä kissa juoksi taas ympäri taloa erittäin hyvinvoivana :)
siinä se nukkuu :<
tassuja :3
Mutta nyt mun pitäisi ruveta taas ahkeraksi opiskelijaksi ja tunkea tuo hirmuinen vaatekasa tuosta sängyltä kaappiin. (=hirmuinen vaatekasa = n. 10 vaatetta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti