Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

ahkeraa opiskelua

Eli toisinsanoen bloggerin olemassaolon muistamista. Nyt kun pitäisi lukea ahkerana historiaa + viittä muuta ainetta, on varmasti hyvä sauma ruveta kirjoittelemaan blogiin. No, onneksi on vielä neljä päivää aikaa lukea :)
EIKU ENÄÄ NELJÄ PÄIVÄÄ :d
painakaa sitten tuosta punaisesta, alareunasta ettei heitä youtubeen :D
Tämän tahtiin yritän väsäillä yhtä videota, ehkä jos hyvin käy, näette sen joskus :)
Oon ollut tosi ahkera koko viikonlopun kun kirjotin hissasta ja kemiasta muistiinpanot valmiiksi ja tässä olen lueskellut hissan koealuetta ahkerasti :) Tietty jokaisen kappaleen jälkeen aina vähän dataan ja syön ja kävimpäs tuossa pikaisella hölkkälenkilläkin ! Enää yksi kappale alleviivaamatta ja lukematta kirjasta. Kyllä mä tästä vielä eroon pääsen..! No, tänään pitäisi vielä tehdä läksyt ja lukea ehkä vähän musiikkia ja kirjoittaa uskonnostakin, mutta ainakaan viimeksimainittu ei voisi vähempää kiinnostaa..
Mulla alkoi maanantaina uusi jakso, lukkari on ihan kiva, erityisesti tiistai ja torstai..! Ja ihan hyvinhän tää on muuten mennyt, mutta ku eka tunti matikkaa oli ohi ja yritin tehä läksyjä, koin ison järkytyksen ku tajusin etten muista edes kuinka lasketaan jotain peruslaskutoimituksia murtoluvuilla :D onkohan tää pitkä matikka mulle kuitenkaan oikee.. :D
ja tota nelostehtävää tossa en osannu..... vihossa olevat näyttää paljon iisimmiltä 8)
kiva tää jakso :)
Viime viikon perjantain ratsastustunnista sen verran, että mentiin ilman satulaa ja tunnetustihan mun huono tasapaino + ei satulaa ei oo hyvä yhtälö alkuunkaan. Tällä kertaa ihme kyllä pysyin selässä ! sitähän ei lasketa kun luisuin hallitusti pitkin hevosen kylkeä alas. Katri sitten pysyi vähän huonommin kun yhtäkkiä se poni vaan lähti pukitellen keskelle kenttää ja ihan tunnin alussa :d Hevosena mulla oli Jessica, jonka kanssa mä en oikein tule toimeen ku en mä tiedä miten sitä ponia ajetaan ! :d Muutenkin mulla on hieman ristiriitaset tunteet poneja kohtaan.. Paitsi Hönöstä kyllä pidän, vaikka se poniksi kai lasketaankin :) Ainiin ja yllättäen taas feilasin laukkojen aikana, mutta en osaa ajaa tota ponia :D kiemurreltiin.... taas...

Tänä perjantaina sitten meni paljon paremmin kun sain ratsuksi Hessun <3 Ei ollut tämäkään normaali tunti vaan sellainen leikkitunti. Ihan normaalisti mentiin aluksi, mutta sitten mentiin jotain littaa missä piti koskettaa raipalla, että toinen jäisi kiinni. Mentiin siinä ihan vaan käyntiä, minkälainen sekasorto siitä olisikin tullut jos oltaisiin menty lujempaa :D Mutta mielenkiintoista oli kyllä mennä siellä muiden joukossa kun Hessu oli isoin siitä joukosta, sitten oli kaksi sellaista vähän pienempää ja kaksi ponia..! Tän leikin jälkeen mentiin sellaista käynti-ravisiirtymisjuttua jota en ihan ymmärtänyt, niin sain pitkälle sivulle vain kaksi. Mutta kaksi viimeistä olivat parhaimmat, vaikka ensimmäisestä tipuinkin heti toisena pois. Eli maa - meri - taivas :) Tässä tehtävässä en tainnut mennä laukkaa ollenkaan, mutta ravilla mentiin. Muuten ihan helppoa kun isolla hevosella pääsee vielä lujaakin, mutta kun se ei tahdo kääntyä niin kovin helposti kun ne pikkuponit ! :D Seuraavaksi mentiin sitä peliä missä jokainen kulma oli talli ja keskelle jäävän piti aina huutaa "talli palaa". Tässä taisin laukatakin pari kertaa sinne kulmaan kun tuli kiire. Tässäkin kyllä vähän oli hankalaa päästä kääntymään nopeasti kun turpa oli seinää kohden :D Mutta jäi tosi hyvä fiilis tunnista :)
ja tietty kollaasi loppuun kaikesta turhasta :D
Nyt sitten pitäisi ruveta ahkeraksi lukiolaiseksi ja siivota huone ja ja ja ja.... argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti