Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2012

Piupau

Halusin postata mutten tiennyt mistä :Dd Siispä täältä taitaa tulla taas vaan levotonta selittelyä. Tilasin muuten eilen CecarsShopista vähän kynsitavaraa, mutta se jääköön vielä salaiseksi ;;) En nyt mitään erikoista mutta jotain kumminkin :Dd Huomasin muuten että kynteni ovat vähän kasvaneet, ja olen iiiloinen siitä. Pari pikku hommaa vaan pitäisi hoitaa ja voin taas lakata kynsiäni, koska toivonmukaan toinen homma aiheuttaa sen, lakat jopa pysyisivät kynsissä. Ja ei, syy ei voi olla "huonoissa halpislakoissa" koska CG:llä tapahtuu sama ilmiö, syynä ei oikein pääse olemaan aluslakkakaan, koska olen kokeillut niin montaa aluslakkaa ja aina sama juttu. Sitä paitsi en halua vaihtaa OPIani mihinkään sen takia, että se on hyvää kynnenkovettajaa ja sen takia että se maksoi aikanaan mansikoita. Ongelmanani on myöskin uurteiset kynnet, joista en pidä :// Mutta elämä on ja sen kanssa on opittava elämään.
Ja nyt vähän iloisempaan aiheeseen ! Tai kuinka sen nyt sitten ottaa, mun uus huone pitäis rempata mutta noi ei saa aikaseks. MUTTA sunnuntaina nokka kohti Ikeaa, koska kyllä tähän nykyiseenkin huoneeseen voi jotain uutta hankkia, rupesin tässä nimittäin miettimään sellaistakin asiaa. Paljon olisi  ostettavaa, täytyy katsoa paljonko tarttuu mukaan vai tarttuuko mitään :Dd (viimenen vaihtoehto EI ole sallittu) Ja ehkäpä tän huoneen vois jopa siivota.. Hehe hups :D Ja mua ärsyttää suunnattomasti tää paneelit täs seinäs, koska jos ne ottaa pois niin täytyy varmaan laittaa seinää lisää :/ Mutta katsotaan kuinka opin elään täs nykyises, pienes huonees.
Ja jos jollekki on vielä epäselvää, viime päivät ovat siis kuluneet lukiessa sisustusblogeja, sisustusblogeja ja sisustusblogeja ja katsellessa Ikean sivuilla huonekaluja ja vaatteita (EI IKEAN SIVUILTA ! :D) ja huonekaluja ja lisää vaatteita ja vaatteita ja kynsitarvikkeita. Loppuun vielä jokin ouuuto kuva jonka voisin löytää koneen kätköistä :Dd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti