Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pinkit kisut & niiden tassunjäljet (+ vanhoja ostoksia)

Miksi? Miksi? Tänään siis alkoi ysiluokka, ja ihan yhtä kidutusta koko päivä, ku kuviski jäi väliin ku oli kaks ekaa tuntii vaa jotai höpötystä. Sitte jotai maailman tylsimpiä aineita, ni hyvin menee! Anyway, mennääs nyt sitten kynsiin. Eeeei ku vanhoihi ostoksiin eka!
 Kynsilakkoja, ONLYn pitkähihanen ja Seppälästä toppi joita ai lööööv :D. Shampoota, manikyyrisetti ja trind! Aloitin siis pe trind-kuurin, toivottavasti auttaa... Ostin vielä yksi päivä kaksi kynsilakkaa lisää, toinen oikeastaan kynnenkovettaja.
Eli, Trind, flormar nro 301, flormar nro N002, flormar nro 407, Wild & Crazy "Montana", Paris Memories, Miss Selene nro 229, Golden Rose nail art nro 106.




 Lakoista otin kuvan, mutta se hävisi mystisesti, niimpä saatte tyytyä pelkkään luetteloon. Näihin kynsiin sain idean meillä vierailevasta kissasta, josta on tullut todella rakas. Ja sen jälkeen tajusin että olen tehnyt tasssukynnet  jo, huonolla toteutuksella tosin. Näistä kuitenkin pidin, ja kestivät kynsissä kaksi päivää, mikä on kohdallani suuri saavutus! :D

-Kiss kynnenkovettaja
-Paris Memories
-flormar nro U28 (todella kaunis tuon parisin päälle laitettuna, nams <3)
-Lumene Natural Code "Rock'n'Roll"
-Golden Rose nail art nro 106

Tässä samalla laittelen kolmatta kertaa uudestaan samaa kynttä, ja arvatkaas tekiskö taas mieli heittää hiusharja seinään!ärsyttävää tällane...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti